Darbietilpīgo kāpostu tīteņu vietā gatavoju šo gardo “kāpostu desu”. Izdodas tikpat smeķīgi, tikai ātrāk un vienkāršāk!

Pildīti kāpostu tīteņi ir garšīgs, bet diezgan darbietilpīgs ēdiens, kura pagatavošanai saspringtā dienas grafika dēļ ne vienmēr var atrast laiku.

Ja tev un tavai ģimenei patīk kāpostu tīteņi, tad neatsakies no šā gardā ēdiena – vienkārši pagatavo to jaunā veidā. Kāpostu desa garšas ziņā nekādā ziņā neatpaliek no tīteņiem, taču to ir daudz vieglāk un ātrāk pagatavot.

Sastāvdaļas:

1 galviņa kāpostu;

650 grami maltās gaļas;

100 grami rīsu;

2 sīpoli;

1 burkāns;

2 tomāti;

2 daiviņas ķiploku;

10 gramu sāls;

5 grami melno piparu;

25 mililitru augu eļļas.

Lasi arī: Kāposti ir viens no lielākajiem vēža ienaidniekiem

Lasi arī: Katrs zobs ir saistīts ar kādu ķermeņa orgānu: sāpes jebkurā no tiem var prognozēt problēmas nākotnē

Tālāk rakstā seko apraksts soli par solim ar bildēm – pagatavošanas gaita

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment